Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Førstehjælp til Dagplejer og børneinstitution​

Uanset om du har behov for et standard førstehjælpskursus jf. Dansk Førstehjælps Råds uddannelsesstruktur, eller et specielt skrædersyet førstehjælpskursus, så følger vi altid gældende guidelines og anbefalinger. Vi afholder kurset, som et samlet hold hos dig, hos os eller det sted du ønsker. Vi tager udgangspunkt i dine omgivelser i undervisningen så kurset tilpasses jeres behov bedst muligt.

Vi  sammensætter teori og praksis i virkelighedsnær scenarietræning. For at kunne handle korrekt, er det vigtigt at have prøvet forskellige scenarier gennem undervisningen. Derfor inddrager vi praksisnære scenarier, hvor kursisterne får lov til at udføre de forskellige teknikker på hinanden og vores førstehjælpsdukker.

Hos FIRSTaid-REDliv får du en aktivitetsrig, levende og værdiskabende undervisning , som klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstår.

Vores instruktører har en baggrund i Forsvaret, samt det civile. Dette gør, at de har samlet mange forskellige kompetencer, både fra missioner i Danmark og udlandet.
 
Alle vores instruktører er certificerede og har stor erfaring med undervisning både i Forsvaret og i det civile.

Vi dækker hele Danmark – Vi underviser alle målgrupper.

Referencer

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger, og de sidste 10% har vi fået ved et tilfælde​.
Herunder finder du et lille udvalg af vores tilfredse kunder.

Standard kurser

Standard kurser følger Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesstruktur med start fra 2016.
Der udstedes elektronisk kursusbevis i regi af Dansk Førstehjælpsråd, til de kursister der gennemfører og består kurset på tilfredsstillendevis.

2½ timer

Kr. 2.000* / pr. hold.

Førstehjælp og forebyggelse til børn

TILVALG-008
Førstehjælp og forebyggelse til børn sætter deltageren i stand til at forbygge skader og ulykker med børn og yde relevant førstehjælp ved skader og pludselig sygdom hos børn.
Bemærk, uddannelsen indeholder ikke basal genoplivning til børn.

Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Populær

4 timer

Kr. 5.000 / pr. hold.

Basal førstehjælp til børn

BASIS-003
Basal førstehjælp til børn sætter deltageren istand til at handle ved hjertestop og andre livstruende hændelser der involverer børn.
Uddannelsen indeholder bl.a. hjerte-lunge-redning, fjernelse af fremmedlegemer i luftvejen og ‘alarmsymptomer’ ved febersygdomme.
Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Populær

7 timer

Kr. 7.500 / pr. hold.

Førstehjælp for voksne med ansvar for børn​

FUNK-004.
Funktionsuddannelsen Førstehjælp for voksne med ansvar for børn sætter deltageren i stand til at handle ved hjertestop og fremmedlegemer i luftvejene hos børn samt give relevant førstehjælp ved tilskadekomst, forgiftninger og sygdomstilfælde der medfører ændringer i bevidsthed eller vejrtræknings-besvær

Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Kurser for børn

Kurser for børn, er skræddersyet og målrettet børn. Kurserne sætter førstehjælpen i børnehøjde og er tilpasset de enkelte alderstrin.
Børnene vil, på en sjov og spændende måde få kendskab til førstehjælpen, og alle de deltagende børn vil modtage en lille førstehjælps taske og et flot kursusbevis.

Populær

3 timer + pauser

Kr. 3.000 / pr. hold.

Basal førstehjælp til børn i børnehaver

FHJ-001.
Formålet med kurset er at give børnene i børnehaven forståelse for, at det er vigtigt at passe på hinanden og kunne hjælpe, hvis en kammerat kommer til skade.

På kurset sætter vi førstehjælpen i børnehøjde, igennem leg, og sjove opgaver. Børnene lære bl.a. at foretage et alarmopkald, hvor instruktøren agerer alarmcentral, at lægge sine kammerater i Stabilt sideleje, og lægge en forbinding og rense et lille sår m.m.

Der udleveres et flot kursusbevis og en lille førstehjælpstaske til de børn der deltager på kurset.

Populær

3 timer + pauser

Kr. 3.000 / pr. hold.

Førstehjælp for 0. - 3. klassetrin

FHJ-002
Formålet med kurset er at give børnene i børnehaven forståelse for, at det er vigtigt at passe på hinanden og kunne hjælpe, hvis en kammerat kommer til skade.

Mange års erfaring fra bl.a. Norge og Sverige viser at indførslen af førstehjælp hos de små, allerede i børnehaven og de mindste klassetrin er med til at forebygge mobning i skolen.

Uddannelsen indeholder bl.a. Alarmering, hvor instruktøren agerer alarmcentral, Stabilt sideleje, Forebyggelse, førstehjælpens hovedpunkter, småskader og forbindinger.

Der uddeles et kursusbevis samt en lille førstehjælpstaske til alle eleverne som deltager aktivt i undervisningen.

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: