image_pdfimage_print

Kom og hils på os til Medieløbet 2018, i d. 02.09.2018 i Næstved.
Her kan du hilse på vores behandler team og se hvad vi laver.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores førstehjælpsberedskab, kan du få en lille snak med vores vagtleder, der kan hjælpe dig med det videre forløb.

Hvad vil det sige at være en del af Behandler teamet.!
Du bliver en del af et efterspurgt Behandlerteam, og sammen med andre kollegaer yder du en førstehjælpsindsats til arrangementer landet over.
Du hjælper mennesker, der har brug for dine kompetencer og engagement.

Hvad skal jeg lave?
Som førstehjælper (Samarit) eller Skadestedsbehandler har du vagter ved fx. sportsstævner, koncerter, festivaler og firmaarrangementer. Her sørger du for en hurtig og effektiv førstehjælpsindsats sammen med dine kollegaer, hvis ulykken skulle ske.
Fra plaster på et sår, forbinding af en forstuvet ankel til brug af Avanceret genoplivningsudstyr og hjertestarter ved hjertestop og volsomme traumer.
Din indsats skaber tryghed, af hjælper skader og redder liv.

Hvad får jeg ud af det?
Du får vores kompetencegivende samariteruddannelse, samt uniform.
Som færdig uddannet førstehjælper hos FIRSTaid-REDliv får du løn/honorar for de vagter du deltager på.
– Derudover oplever du glæden ved at hjælpe andre, og et stærkt socialt netværk.
Se mere om uddannelsen her:
www.firstaid-redliv.dk/…/bliv-en-af…/samaritter-uddannelsen/

Er du i gang med en sundhedsfaglig uddannelse som fx. læge, sygeplejeske eller paramediciner, så har du desuden muligheden for at tilegne dig praktisk erfaring, der kan være gavnligt i dit videre uddannelsesforløb.

Hvor lang tid tager det?
Du må forvente at engagement tager tid, og du har en prøve tid på 6 mdr. hvor vi ser hinanden an. I prøvetiden vil du samtidigt skulle deltage på vagter, samt gennemføre vores samaritteruddannelse som du skal bestå med tilfredsstillende resultat. – Du vil ikke modtage honorar i din prøvetid.

Når du er færdig uddannet, bestemmer selv, hvor meget tid du vil investere. Men du vil som minimum skulle deltage på et antal vagter årligt. En vagt kan vare fra få timer til hele weekender. Udover dine vagter træner du med andre af dine kollegaer, så du hele tiden er opdateret og kan yde dit bedste.

Du lærer en masse fagligt, og får en masse erfaring, som du kan bruge både på arbejdsmarkedet og privat. Som Førstehjælper hos FIRSTaid-REDliv kommer man ud til både små og store arrangementer – fra et lille cykelløb, til en festival med 80.000 mennesker.

Hvordan bliver jeg Førstehjælper eller Skadestedsbehandler?
Hvis du er fyldt 18 år, så kan du kontakte os her:
www.firstaid-redliv.dk/samaritter/bliv-en-af-os/

Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Spread the word. Share this post!