Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Førstehjælp for ældre

Uanset om du har behov for et standard førstehjælpskursus jf. Dansk Førstehjælps Råds uddannelsesstruktur, eller et specielt skræddersyet førstehjælpskursus, så følger vi altid gældende guidelines og anbefalinger. Vi afholder kurset, som et samlet hold hos dig, hos os eller det sted du ønsker. Vi tager udgangspunkt i dine omgivelser i undervisningen så kurset tilpasses jeres behov bedst muligt.
Mange ældre er direkte bange for at passe, eller have besøg af børnebørn eller oldebørn, for de er bange for at barnet skal komme til skade.
Med et målrettet førstehjælpskursus, er du forberet og du kan være tryg ved børnebørn eller oldebørnes besøg.
Vi  sammensætter teori og praksis i virkelighedsnær scenarietræning. For at kunne handle korrekt, er det vigtigt at have prøvet forskellige scenarier gennem undervisningen. Derfor inddrager vi praksisnære scenarier, hvor kursisterne får lov til at udføre de forskellige teknikker på hinanden og vores førstehjælpsdukker.
Hos FIRSTaid-REDliv får du en aktivitetsrig, levende og værdiskabende undervisning, som klæder dig bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstår.
Vores instruktører har en baggrund i Forsvaret, samt det civile. Dette gør, at de har samlet mange forskellige kompetencer, både fra missioner i Danmark og udlandet.
Alle vores instruktører er certificerede og har stor erfaring med undervisning både i Forsvaret og i det civile.
Vi dækker hele Danmark – Vi underviser alle målgrupper.

Referencer

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger, og de sidste 10% har vi fået ved et tilfælde​.
Herunder finder du et lille udvalg af vores tilfredse kunder.

Førstehjælpskurser for ældre

Kurserne henvender sig til bedsteforældre og ældre personer over 60 år.
Kurserne følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitation.
Kurserne følger nødvendigvis IKKE Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesstruktur, og der gives nødvendigvis IKKE kursusbevis i regi af Dansk Førstehjælpsråd.

Populær

2 timer

Kr. 2.500 / pr. hold.

Introduktions i brugen af AED (hjertestarter)

DEMO-001
Introduktionskursets formål er at give en overordnet beskrivelse og vejledning i AEDens (hjertestarterens) funktioner og sikre tilhørerne tryghed i betjeningen af AEDen (hjertestarteren).
Kurset varer ca. 1 time – 45 minutters præsentation og der er indlagt ca. 15 minutters spørgerunde efterfølgende. Kurset følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitation, og afdækker de skrøner, der er i det at bruge en AED (hjertestarter).

 

 

4 timer

Kr. 5.000 / pr. hold.

Basal førstehjælp til børn

BASIS-003
Basal førstehjælp til børn sætter deltageren istand til at handle ved hjertestop og andre livstruende hændelser der involverer børn.
Uddannelsen indeholder bl.a. hjerte-lunge-redning, fjernelse af fremmedlegemer i luftvejen og ‘alarmsymptomer’ ved febersygdomme.

Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Populær

6 timer

Kr. *280 / pr. deltager.

Førstehjælp for bedsteforældre

FHJ-006.
Meget ofte kan man som bedsteforældre klare det hele med lidt omsorg og et plaster, men i nogle tilfælde rækker dette ikke. Kommer barnet for alvor galt af sted, er det vigtigt hurtigt at kunne handle på den rigtige måde, og bl.a. få alarmeret og ydet den nødvendige førstehjælp inden ambulancen når frem.

Dette kursus sætter fokus på børn i alderen 0 – 8 år og sætter deltageren i stand til at handle ved hjertestop og fremmedlegemer i luftvejene hos børn., samt dagligdagens småskader.
Så kan du som bedsteforældre trygt have børnebørnene på besøg.

 

 

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: