Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Førstehjælp for Spejdere og friluftsliv

Uanset om du har behov for et standard førstehjælpskursus jf. Dansk Førstehjælps Råds uddannelsesstruktur, eller et specielt skrædersyet førstehjælpskursus, så følger vi altid gældende guidelines og anbefalinger. Vi afholder kurset, som et samlet hold hos dig, hos os eller det sted du ønsker. 

Vi har en bred erfaring med både fjeldredning, spejderarbejde, og militært førstehjælp, som er særdeles velegnede i undervisning på kurser i førstehjælp i vildmarken. Vi tager udgangspunkt i de ulykker og skader som kan opstå når man er på tur i naturen, hvad enten det bare er en tur i skoven eller en tur på fjeldet, hvor man ofte har meget lidt, eller intet førstehjælpsudstyr til rådighed, så kurset tilpasses jeres behov bedst muligt.

Vi sammensætter teori og praksis i virkelighedsnær scenarietræning. For at kunne handle korrekt, er det vigtigt at have prøvet forskellige scenarier gennem undervisningen. Derfor inddrager vi praksisnære scenarier, hvor kursisterne får lov til at udføre de forskellige teknikker på hinanden og vores førstehjælpsdukker.

Hos FIRSTRaid-REDliv får du en aktivitetsrig, levende og værdiskabende undervisning , som klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstår.

Vores instruktører har en baggrund i Forsvaret, samt det civile. Dette gør, at de har samlet mange forskellige kompetencer, både fra missioner i Danmark og udlandet.

Alle vores instruktører er certificerede og har stor erfaring med undervisning både i Forsvaret og i det civile.

Vi dækker hele Danmark – Vi underviser alle målgrupper.

Herunder finder du vores mest populærer kurser der er målrettet Spejder- og friluftslivsområdet.
Søger du et et skræddersyet kursus med specielt indhold så kontakt os.

Referencer

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger, og de sidste 10% har vi fået ved et tilfælde​.
Herunder finder du et lille udvalg af vores tilfredse kunder.

Friluftsførstehjælp

Kurser til Spejder- og friluftslivsområdet, henvender sig til Spejdere og friluftslivsforeninger, Natur børnehaver, samt personer der er aktive i natur og fjeld. Kurser er  udgangspunkt i de ulykker og skader som kan opstå når man er på tur i naturen, hvad enten det bare er en tur i skoven eller en tur på fjeldet, hvor man ofte har meget lidt, eller intet førstehjælpsudstyr til rådighed.

Kurserne følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitation, men er ikke Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesstruktur.

Populær

8 timer

Kr. 8.500 / pr. hold.

Friluftsførstehjælp for dig der har ansvaret for børn (0 - 8 år)

FRI-001
Friluftsførstehjælp for dig der har ansvaret for børn (0 – 8 år) Friluftsførstehjælp for dig med ansvaret for børn, er et kursus som er udviklet specielt til aktive småbørnsforældre, Skov-børnehaver, pædagoger, samt andre oftest færdes i naturen med børn i alderen 0 – 8 år.

Kurset giver et basalt kendskab til førstehjælp og sætter deltageren i stand at handle ved f.eks. hjertestop, visse typer af tilskadekomster i naturen og visse typer af akut opstået sygdom i naturen.

Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Populær

8 timer

Kr. *600 / pr. deltager.

Friluftsførstehjælp for spejdere

FRI-002
Indholdet i dette kursus er specielt tilpasset Spejdere på junior- til tropsspejderniveau.

Formålet er at bibringe Spejderen den viden, de færdigheder og de holdninger der sætter dem i stand til at kunne yde livreddende førstehjælp ved ulykker, der medfører nedsat eller standset vejrtrækning, samt at kunne håndtere de tilskadekomster i naturen, man oftest kan komme ud for som aktiv spejder i naturen. Spejderen for ligeledes kenskab til at yde førstehjælp med de forhåndenværende midler, samt  målrettet at opbygge en effektiv førstehjælpspakning til patruljekassen.

Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Populær

12 timer

Kr. 10.500 / pr. hold.

Friluftsførstehjælp for spejdere m.m.

FRI-003
Friluftsførstehjælp for spejdere m.m. er et kursus der er specielt udviklet til spejdere og friluftsfolk, der ønsker et grundlæggende førstehjælpskendskab og færdigheder.

Formålet er at bibringe Spejderen den viden, de færdigheder og de holdninger der sætter dem i stand til at kunne yde livreddende førstehjælp ved ulykker, der medfører nedsat eller standset vejrtrækning, samt at kunne håndtere de tilskadekomster i naturen, man oftest kan komme ud for som aktiv spejder i naturen, eller ophold på fjeldet. m.m.

Indholdet i dette kursus er tilpasset Spejderklaner, Spejderledere, samt førstehjælpsansvarlige på Spejdercentre, jægere o.lign.

Kurset følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitation Council (ERC) og Dansk
Førstehjælpsråd (DFR), men er IKKE et standard kursus fra DFR.

Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: