Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Uanset om du har behov for et standard førstehjælpskursus jf. Dansk Førstehjælps Råds uddannelsesstruktur, eller et specielt skrædersyet førstehjælpskursus, så følger vi altid gældende guidelines og anbefalinger. Vi afholder kurset, som et samlet hold hos dig, hos os eller det sted du ønsker. Vi tager udgangspunkt i dine omgivelser i undervisningen så kurset tilpasses jeres behov bedst muligt.

Vi  sammensætter teori og praksis i virkelighedsnær scenarietræning. For at kunne handle korrekt, er det vigtigt at have prøvet forskellige scenarier gennem undervisningen. Derfor inddrager vi praksisnære scenarier, hvor kursisterne får lov til at udføre de forskellige teknikker på hinanden og vores førstehjælpsdukker.

Hos FIRSTaid-REDliv får du en aktivitetsrig, levende og værdiskabende undervisning , som klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstår.

Vores instruktører har en baggrund i Forsvaret, samt det civile. Dette gør, at de har samlet mange forskellige kompetencer, både fra missioner i Danmark og udlandet.
 
Alle vores instruktører er certificerede og har stor erfaring med undervisning både i Forsvaret og i det civile.

Vi dækker hele Danmark – Vi underviser alle målgrupper.

Referencer

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger, og de sidste 10% har vi fået ved et tilfælde​.
Herunder finder du et lille udvalg af vores tilfredse kunder.

Traditionelle førstehjælpskurser

Vores traditionelle førstehjælpskurser der er udarbejdet af Dansk Førstehjælpsråd følger Dansk Førstehjælpsråds nye uddannelsesstruktur med start fra 2016.
 Dette betyder at vi naturligvis udsteder et kompetencegivende førstehjælpsbevis i regi af Dansk førstehjælpsråd, efter at medarbejderen har bestået kursus.
Du vil også finde vores målrettede førstehjælpskurser der er branche specificeret. Disse kurser er nødvendigvis IKKE udarbejdet ud fra Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesstruktur, og der udstedes nødvendigvis IKKE, et førstehjælpsbevis i regi af Dansk førstehjælpsråd.

Siden er under opbygning, vend tilbage senere eller kontakt kundeservice.

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: