Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Vores samarit uddannelser er målrettet foreninger, virksomheder eller andre der har behov for at få uddannet Samarittere til at varetage et førstehjælpsberedskab, ved større arrangementer eller i virksomhedens egen beredskab.

Vi følger altid gældende guidelines og anbefalinger udgivet af ERC.

Vi afholder kurset, som et samlet hold hos dig, hos os eller det sted du ønsker. Vi tager udgangspunkt i dine krav for dine nye Samarittere i undervisningen så kurset tilpasses jeres behov bedst muligt.

Vi sammensætter teori og praksis i virkelighedsnær scenarietræning. For at kunne handle korrekt, er det vigtigt at have prøvet forskellige scenarier gennem undervisningen. Derfor inddrager vi praksisnære scenarier, hvor kursisterne får lov til at udføre de forskellige teknikker på hinanden og vores førstehjælpsdukker.

Hos FIRSTaid-REDliv får du en aktivitetsrig, levende og værdiskabende undervisning , som klæder dig og dine medkursister bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstår.

Vores instruktører har en baggrund i Forsvaret, samt det civile. Dette gør, at de har samlet mange forskellige kompetencer, både fra missioner i Danmark og udlandet.
 
Alle vores instruktører er certificerede og har stor erfaring med undervisning både i Forsvaret og i det civile.

Vi dækker hele Danmark – Vi underviser alle målgrupper

 

Referencer

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger, og de sidste 10% har vi fået ved et tilfælde​.
Herunder finder du et lille udvalg af vores tilfredse kunder.

Samaritteruddannelse

Samaritteruddannelsen er sammensatte kurser, som er målrettet målrettet frivillige samarittere og ansatte som skal varetage en udvidet førstehjælpsfunktion på arbejdspladsen m.m.Kurserne følger de retningslinjer og anbefalinger der er udgives af The European Resuscitation Council (ERC) samt Retningslinjer og anbefalinger fra Dansk Førstehjælpsråd.
Kurserne eller dele heraf, er nødvendigvis ikke en del af Dansk Førstehjælpråds uddannelsestruktur af 2016.

 

 

120 timer

KONTAKT OS

Samaritteruddannelsen

SAM-001H
Kurset henvender sig til foreninger, virksomheder eller personer, som ønsker at indgå som samarit i en forening eller på arbejdspladsen.
Udannelsen giver deltageren en sådan viden og sådanne færdigheder og holdninger, at deltageren efter uddannelsen er i stand til at indgå i et samariterteam, ved større arrangementer og høj risiko arrangementer.

Kursisten bliver løbende vurderet på kurset gennem skriftlige og praktiske øvelser. – For at gøre handleprøverne så realistiske som overhoved muligt, vil der under uddannelsen blive brugt sminkede figuranter, hvis “spil” er særdeles overbevisende og som i nogle situationer kan være skræmmende. Deltageren bør som minimum gyldigt bevis for gennemført Basisuddannelse ”Førstehjælp ved hjertestop” SAMT ”Førstehjælp ved ulykker”, eller tilsvarende før kursusstart.

For den del af kurset som omhandler modulkurserne, udleveres der DRF-kursusbevis til de deltagere som gennemfører og består kurset på tilfredsstillende måde.

BEMÆRK
Der gives ikke lægeordination, eller tilladelse til at bruge medicinsilt, eller lign.

Andre kurser

Andre kurser er sammensatte kurser, som er målrettet specielle områder i samarittertjenesten m.m.

6 timer

Kr. 3.600 / pr. hold.

Forbindelærer

FBL-001H
Dette kursus tager udgangspunkt i de mest almindelige typer af bandager man ofte kan komme ud for at skulle anvende som Samarit.

Forkert anlagt forbinding, er forårsager ofte forværring af skaden, og kan medfører ydeligere skade samt forlænge helingsperioden.

Kurset tager udgangspunkt i forsvarets sanitet- og sundhedsfagligeprocedure.

Kurset giver Samaritten en bedre forståelse og kendskab til anvendelsen af forskellige forbindingsteknikker, så Samaritten kan vurdere og anlægge den korrekte forbinding, ud fra skadestypen.

Populær

6 timer

Kr. 4.500 / pr. hold.

Førstehjælp ved idrætsskader

IDR-FHJ-002H
Dette kursus tager udgangspunkt i de mest almindelige idrætsskader man som aktiv sportsudøver kan komme ud for.
Dette kursus giver det basale kendskab, for at kunne give idrætsudøvere den bedste førstehjælp efter en idrætsskade for der igennem at opnå kortest mulig pause for den enkelte idrætsudøver.

Kurset følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitation Council (ERC) og Dansk Førstehjælpsråd (DFR), men er ikke et standard kursus fra Dansk Førstehjælpsråd (DFR).

 

 

 

Populær

17 Timer

Kr. 14.000 / pr. hold.

Idrætsskadekursus, udvidet

IDR-FHJ-004H
Dette kursus tager udgangspunkt i de idrætsskader man som elite sportsudøver kan komme ud for.

Dette kursus giver deltageren den nødvendige viden for at kunne forebygge skader, samt give idrætsudøvere den bedste førstehjælp i tilfælde af en akut opstået skade, for der igennem at opnå kortest mulig pause for den enkelte idrætsudøver.

Kurset omhandler både alvorlige livstruende skader, skader der kan give lammelser, og samt mindre skader og egner sig derfor i særdeleshed til trænere og idrætslærer der ønsker et udvidet niveau, for at kunne yde en kvalificeret førstehjælp ved bl.a. elitesport.

Kurset følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitation Council (ERC) og Dansk Førstehjælpsråd (DFR), men er ikke et standard kursus fra Dansk Førstehjælpsråd (DFR).

6 timer

Kr. 5.000 / pr. hold.

Signalkursus for Samarittere, Vagtfolk m.fl.

SIG-001H
Manglende forståelse af signaler, manglende forbindelse samt svækket indsatsledelse grundet forkert brug af enhedens radioudstyr er dagligdagen for mange beredskaber verden over.. 

Dette kursus er målrette Samaritterberedskaber, sikkerhedsteams og vagthold. Kurset  tager udgangspunkt i de internationale radioprocedure (NATO-STANDARD) som bliver brugt i vesten. Disse procedure bliver brugt internationalt og kan derfor nemt anvendes ved samarbejde med udenlandske redningstjenester.

Rigtigt anvendt radiokommunikation kan effektivisere indsatsen og øge indsatsmandskabets sikkerhed væsentligt. Omvendt kan valg af uhensigtsmæssigt teknisk udstyr, uklar betjenings-procedure, mangel på rutine m.m. være den direkte eller medvirkende årsag til forsinket fremmøde, mangelfuld indsatsledelse og dermed større skader end nødvendigt.

Korrekt radioprocedure har til formål at sikre kommunikationen og dermed effektivisere indsatsen samt undgå misforståelser og fejlagtige beskeder på radio-nettet.

12 timer

Kr. 10.500 / pr. hold.

Udvidet signalkursus for Samarittere, m.fl.

SIG-002H
Manglende forståelse af signaler, manglende forbindelse samt svækket indsatsledelse grundet forkert brug af enhedens radioudstyr er dagligdagen for mange beredskaber verden over. 

Dette kursus er målrette Samaritterberedskaber, sikkerhedsteams og vagthold. Kurset  tager udgangspunkt i de internationale radioprocedure (NATO-STANDARD) som bliver brugt i vesten. Disse procedure bliver brugt internationalt og kan derfor nemt anvendes ved samarbejde med udenlandske redningstjenester. Samtidigt går i dybden med den grundlæggende del i at oprette nødantenner, og oprettelse af en midlertidig relæstation, der sikre radiosignal de steder hvor radioforbindelsen enten er mangelfuld, eller ikke kan opnås på normal vis uden brug af et relæ.

Rigtigt anvendt radiokommunikation kan effektivisere indsatsen og øge indsatsmandskabets sikkerhed væsentligt. Omvendt kan valg af uhensigtsmæssigt teknisk udstyr, uklar betjenings-procedure, mangel på rutine m.m. være den direkte eller medvirkende årsag til forsinket fremmøde, mangelfuld indsatsledelse og dermed større skader end nødvendigt.

Korrekt radioprocedure har til formål at sikre kommunikationen og dermed effektivisere indsatsen samt undgå misforståelser og fejlagtige beskeder på radio-nettet.

 

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: