Friluftsliv

Tag på friluftslivskursus, og styrk sammenholdet
– kom med ud i naturen.

Uanset om du er en skoleklasse, som trænger til lidt sjov, eller en virksomhed som ønsker et bedre samarbejde mellem medarbejderne, så er du kommet til det rigtige sted.
FIRSTaid-REDliv tilbyder aktiviteter i det fri, hvor medarbejdere, elever eller familien gennemgår en masse social, og individuel, udvikling. Nærværet der opstår på et vildmarkskursus, hvor alle må støtte og hjælpe hinanden, er en af grundene til at bla. lejrture m.m. er foretrukket af mange folkeskoler og gymnasier under introforløb og sammenlægninger af klasser.

De sociale oplevelser bliver på turen støttet op at lærerige øvelser i samarbejde og aktiviteter der udfordrer deltagerne. Oplevelserne og øvelserne bliver løbende under turen understøttet af evalueringer, som så bliver perspektiveret over på medarbejdernes normale arbejdsdag eller elevernes normale skoledag og hverdage generelt.

Hele turen tager udgangspunkt i deltagernes situation, og den tilknyttede koordinator planlægger turen ud fra input fra kunden og instruktørene. Det betyder også at virksomheden evt. kan vælge at tage en projektdag på turen, hvis der er noget specifikt fagligt indhold de gerne vil have med ind i programmet.
Udbytte – det er mere end en sjov oplevelse.

Turen kan bl.a. byde på vildmarksførstehjælp, natløb med poster, spejderaktiviteter, eller kanotur og meget andet.

Deltagerne vil efter et friluftslivskursus typisk opleve følgende:

Styrkede samarbejdsevner
Bedre sammenhold
Øget social accept
Sjove og gode friluftsoplevelser.

Kontakt os for et møde, hvor vi sammen finder den helt rigtige løsning for jer.