Om os

FIRSTaid-REDliv er et dynamisk og landsdækkende firma! Vi ønsker at være professionelle, ydmyge og lover aldrig noget vi ikke kan holde!

Siden 2006 har vi tilbudt kurser i førstehjælp og friluftsliv, og siden 2008 har vi leveret førstehjælpsberedskab til festivaller, sportsstævner og kræmmermarkeder m.m. - Vi er landets førende udbyder af kurser i førstehjælp til hunde og katte.

FIRSTaid-REDliv er godkendt forhandler af  Laerdal produkter og iPAD, Telefunken og CardiAID Hjertestartere i Danmark.

Vi tilbyder salg service og landsdækkende 24/7 service på vores opsatte hjertestartere i samarbejde med vores leverandører.

FIRSTaid-REDlivs Instruktører og Konsulenter har alle praktisk erfaring inden for redning og førstehjælp. (Sanitetstjeneste, Sygehuse, og Lign).

Alle Instruktører har erfaring med vores produkter og Hjertestartere, og modtager løbende videreuddannelse i produkter og instruktørvirke.

FIRSTaid-REDliv har Instruktører og Konsulenter der dækker hele landet. Dermed kan vi leverer dit produkt eller kursus uanset hvor i landet du holder til (Grønland undtaget)  og specialiserer os i salg af førstehjælpsudstyr, hjertestartere, tilbehør, samarittervagter og førstehjælpskurser.

FIRSTaid-REDliv henvender sig til alle private, private virksomheder og offentlige institutioner.

Sammen finder vi den løsning der passer præcist dit behov, så du kun betaler for det du har brug for.
Ønsker du tilbud og rådgivning, står vores kundeservice klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen

Martin R. Klüssendorf
Indehaver.

Martin - web