Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Hjælp til Elektroniske kursusbeviser fra Dansk Førstehjælpsråd

Siden 1. januar 2016 har alle kursusbeviser for førstehjælpsuddannelser gennemgået i regi af Dansk Førstehjælpsråd, været elektroniske.

Kursusbeviset indeholder kursistens navn, CPR-nr., dato for udstedelse, oplysninger om hvilke førstehjælpsuddannelser der er gennemgået, logo for udstedende organisation, instruktørens navn og instruktørnummer samt et bevis-ID der kan benyttes i forbindelse med validering af beviset i tvivlstilfælde.

Beviset vil være udstedt af én af de 13 organisationer der er medlem af eller har samarbejdsaftale med Dansk Førstehjælpsråd. Organisationens logo vil fremgå af beviset.

Kursisten vil efter endt kursus modtage et link, hvorfra kursusbeviset kan hentes som PDF-fil og printes.

Kommunernes borgerservices, virksomheder, uddannelsesinstitutioner eller andre interessenter kan efterfølgende validere kursusbeviset ved at tilgå adressen kursusbevis.førstehjælpsråd.dk og med bevis-ID kontrollere ægtheden af beviset.

Vi dækker hele Danmark – Vi underviser alle faggrupper.

Har du ikke modtaget dit bevis?

Der kan være flere grunde til, du ikke har modtaget beviset. 
Nogle af de hyppigste årsager er:

 1. Mailen er blevet opfattet som spam og ligger i “Papirkurven”, eller mappen for “uønskede mails”.
 2. Du har oplyst forkert email adresse.
 3. Du har brugt en fællesmail der allerede er oprettet i systemet med en anden person.

Har du gennemført og bestået et godkendt førstehjælpskursus i regi af Dansk Førstehjælpsråd, vil du efterfølgende modtage dit kursusbevis via en mail fra Dansk Førstehjælpsråd med et link samt adgangskode til dit kursusbevis der ligger som en pdf-fil hos Dansk Førstehjælpsråd. På denne side kan beviset hentes og eventuelt printes. Har du ikke modtaget mailen, så tjek uønsket post/spam, da den i de fleste tilfælde gange havner der. 
Kontakt din førstehjælpsinstruktør, hvis du ikke har modtaget mail med bevis for gennemført kursus senest en uge efter deltagelsen!

På grund af de nye EU-regler (GDPR) omkring datahåndtering har Dansk Førstehjælpsråd pr. september 2018 slettet muligheden for at fremsøge førstehjælpsbeviser via CPR-nummer.

Hvis du mangler dit bevis, er du derfor nødsaget til at kontakte den instruktør, som afholdt det enkelte kursus og oplyse dit navn, kursusdato og hvem der stod som arrangør for kurset, fx firmanavn, forening, skole eller lignende

De elektroniske førstehjælpsbeviser findes indtil videre desværre kun på dansk, men der findes en vejledning på engelsk og desuden mulighed for at printe en engelsk version af kursusbeviset med de enkelte kursusbeskrivelser, som så kan vedlægges det danske førstehjælpsbevis som dokumentation.

Sådan får du dit førstehjælpsbevis frem

Har du gennemført og bestået et af vores kurser uden af modtage dit på bevis på en mail, så kan du selv søge det frem. 

 1. Gå ind på hjemmesiden kursusbevis.foerstehjaelpsraad.dk.
 2. Tryk “glemt kode” .
 3. Skriv den email du har oplyst til instruktøren, i feltet “email” og tryk på  “Send adgangskode”. 
 4. Du vil nu modtage en ny mail fra: no-reply-kursusbevis@foerstehjaelpsraad.dk med dine loginoplysninger som du skal bruge for at se dit/dine kursusbevis(er).

Når du har modtaget dine login oplysninger:

 1. Gå ind på hjemmesiden kursusbevis.foerstehjaelpsraad.dk.
 2. Skriv din emailadresse i “brugernavn” og din tilsendte adgangskode i “adgangskode”
 3. Tryk på “log-på”. 
 4. Tryk på PDF-filen i højre side. Download/udskriv herpå kursusbeviset. 

Kan du fortsat ikke få dit bevis, skal du kontakte den instruktør du havde på kurset

Det sker desværre at Dansk Førstehjælpsråds bevissystem ikke fungere efter hensigten.
Hvis du ikke selv kan finde dit bevis frem ved hjælp af vores guide til venstre, skal du kontakte den instruktør der underviste dig på kurset. – Det er desværre kun ham/hende der kan hjælpe dig.

Du kan kontakte os her.

Vær venligst opmærksom på at vi tager et administrationsgebyr, hvis fejlen skyldes forkerte oplyste informationer fra din side.

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: