Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Vi dækker førstehjælpsberedskabet til Tour-festen i 2022

Tour de France 2022

Vi er stolte af at være inviteret til at dække Samarittervagten ved Tour de France 2022 d. 02.07.2022 i Korsør. Vi er meget glade for den tillid Slagelse kommune  har vist os, ved at lade os dække den del af samaritterberedskabet.

I juli 2022 kommer etapeløbet Tour de France for første gang nogensinde til Danmark. Det er en unik event, som vil skabe stor opmærksomhed til hele landet og dermed også Slagelse Kommune, og ikke mindst for FIRSTaid-REDlivs Førstehjælpsberedskab.

De første tre etaper af Tour De France 2022 bliver kørt i Danmark:

  • juli: Prolog i Københavns gader.
  • juli: Roskilde-Nyborg.
  • juli: Vejle-Sønderborg.

Etapen Roskilde-Nyborg, som nok er en af de vigtigste etaper i Danmark, lægger vejen forbi Slagelse Kommune og fører rytterne over Storebæltsbroen.
Vores Samaritter sørger for at passe på de besøgende i Korsør og ved Halskov Havn.

 

Hvis du er uheldig som besøgende

FIRSTaid-REDliv’s samarittere er klar til at yde den nødvendige førstehjælp når uheldet er ude, og vi er med til at sikre, at at du får den bedste oplevelse.

Hvis du er uheldig og har brug for hjælp fra vores Samaritter, kan du tage kontakt til os på pladsen. Du kan også henvende dig i de boder som er i Eventzonen, som så vil tilkalde os. Vi gør opmærksom på at der kan være ventetid, og din situation ikke nødvendigvis er livstruende. Vi behandler alle skader, som en prioritet, men vi behandler efter princippet – “Behandlingen er først når skaden er størst”. Men vi hjælper dig så hurtigt vi kan.
Ved akut opstået sygdom eller hjerteproblemer, skal du altid ringe 112, først.

Vi forventer mange besøgende, og vi håber på godt vejr. Vi opfordre derfor til at du holder igen med indtagelsen af alkoholen i løbet af dagen. Sørg for at få godt med vand, og spis rigtig mad. Den øl du plejer at kunne tåle, vil ramme dig endnu hårdere hvis du står ude i solen og det er varm. Du vil hurtigere kunne få solstik, og komme i en livstruende tilstand, hvis du ikke tænker dig om.

Du finder vores behandlerområde 2 steder i Korsør:

Korsør station (Lille behandlerområde)
Ved siden af stationsbygningen på Busterminalsiden (P-pladsen)
Vagttelefon på dagen: 53143165.
Ved akut opstået sygdom eller hjerteproblemer, skal du altid ringe 112, først.

Halskov Færgehavn (Hoved behandlerområdet)
Ved informationen ved Eventzone
Vagttelefon på dagen: 20713165.
Ved akut opstået sygdom eller hjerteproblemer, skal du altid ringe 112, først.

Har du lyst at blive Samarit

Kunne du tænke dig at blive en del af et eftertraktet team af professionelle Samarittere, hvor vi vægter et højt fagligt niveau og et godt kammeratskab?
Der kræves ingen særlige forkundskaber, når du begynder, og du vil aldrig være alene på vagterne.

Arbejdet kan være hårdt både fysisk og psykisk, men vi sørger for en grundig førstehjælpsuddannelse, så du er klædt på til at løse alle vores opgaver.

Som samarit eller skadestedsbehandler har du vagter ved f.eks. sportsstævner, koncerter, festivaler og firmaarrangementer. Her sørger du for en hurtig og grundig førstehjælpsindsats sammen med dine kollegaer, hvis ulykken skulle ske. Fra fjernelse af splinter, et lille plaster på et sår på et sår, behandling af en forstuvet ankel til brug af avanceret genoplivningsudstyr og hjertestarter ved hjertestop. – Eller behandling af et tilskadekommet dyr.

– Kort sagt – Din indsats afhjælper skader og redder liv.

Vores beredskab består af dygtige og kompetente folk, med en sundhedsfaglig baggrund, samt dygtige førstehjælpere som alle er uddannet og arbejder efter PHTLS principperne.
At være Samarit i FIRSTaid-REDliv er – ud over det at hjælpe andre – en fritidsbeskæftigelse med et sjovt og godt kammeratskab, hvor man som førstehjælper bliver en del af et eftertragtet førstehjælpsberedskab.
Som samarit hos FIRSTaid-REDliv får du en grundig uddannelse så bliver i stand til at håndtere de skader og ulykker, som man risikerer at komme ud for ved arrangementer af enhver art.

Kom forbi og få en snak om dine muligheder.

FIRSTaid-REDliv samaritter er professionelle “frivillige”, der er uddannede i at yde den bedste førstehjælp.

Vi er hverken læger, kirurger, astronauter, eller blikkenslagere. Vores Samaritter er håndplukkede “frivillige” der får et honorar for de vagter de deltager på. – Til gengæld sætter vi høje standarder.

Uanset uddannelsesbaggrund, skal vores samaritter årligt gennemgå og bestå opdatering af uddannelsen og aflægge prøve, før FIRSTaid-REDliv kan godkende at Samaritten kan bære vores samarit logo og må bruge titlen “Samarit i FIRSTaid-REDliv”.

Vores mandskaber har som regel en baggrund fra forsvaret eller sundhedsvæsnet, og hele vores struktur er bygget op, af det bedste fra begge verdener.
Vi har taget udgangspunkt i de erfaringer vi har fra bl.a. forsvaret, krigszoner og sundhedsvæsnet, og vi har ud fra dette opsat en struktur der både er effektiv, og sætter en høj standard i vores tjenester.

Vores beredskab er bygget op af flere niveauer, og vores folk har forskellig erhvervsmæssig baggrund i dagligdagen. Dette giver en større fleksibilitet, når en opgave skal løses.

Vores Samaritter teams består af Professionelle Førstehjælpere (Samaritter) samt Skadestedsbehandlere (Samaritter med sundhedsfagligbaggrund), Sygeplejersker m.m.
Vores Samaritter teams sikrer, at alle deltagere og gæster til dit arrangement har adgang til hurtig og effektiv førstehjælp – lige fra behandling af vabler til forbinding af en forstuvet ankel, standsning af livstruende blødninger, brug af immobiliseringsudstyr til at sikre patienten og til brug af avanceret genoplivningsudstyr ved hjertestop.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – gør du?

Info om eventzonen

  • Eventzonen er åben fra kl. 8.00-20.00.
    Samaritterne er bestilt til at være på området kl. 10:00 – 20:00.
  • Det er gratis at komme ind på området.
  • Der vil være storskærm med visning af optakt og Tour de France.
  • Der vil være madboder, tivoli og aktiviteter til vands og til lands for både børn og voksne.
  • Du kan komme til området i bil, på cykel og på gåben. Hvis du kommer i bil, skal du huske at købe p-billet.

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: