Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Førstehjælpskurser for børn

Uanset om du har behov for et standard førstehjælpskursus jf. Dansk Førstehjælps Råds uddannelsesstruktur, eller et specielt skrædersyet førstehjælpskursus, så følger vi altid gældende guidelines og anbefalinger. Vi afholder kurset, som et samlet hold hos dig, hos os eller det sted du ønsker.
Vi tager udgangspunkt i dine omgivelser i undervisningen så kurset tilpasses børnenes alder og behov bedst muligt.

Vi  har sat førstehjælpen i børnehøjde, og vores kurser som er målrettet børn er meget populær i børnehaver, fritidsklubber og skoler.

Hos FIRSTaid-REDliv får du en aktivitetsrig, levende og værdiskabende undervisning, som gennem sjov, lærerige aktiviteter og spændende opgaver, klæder børnene bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstår.

Vores instruktører har en baggrund i Forsvaret, samt det civile. Dette gør, at de har samlet mange forskellige kompetencer, både fra missioner i Danmark og udlandet.
 
Alle vores instruktører er certificerede og har stor erfaring med undervisning både i Forsvaret og i det civile.

Vi dækker hele Danmark – Vi underviser alle målgrupper

Referencer

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger, og de sidste 10% har vi fået ved et tilfælde​.
Herunder finder du et lille udvalg af vores tilfredse kunder.

Førstehjælp for børn

Disse kurser er målrettet børn op til 14 år.
Kurserne er skræddersyet de enkelte aldersgrupper og følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitationcouncil.
Kurserne følger IKKE følger Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesstruktur.

Populær

3 timer + pauser

Kr. 3.000 / pr. hold.

Basal førstehjælp til børn i børnehaver

FHJ-021.
Formålet med kurset er at give børnene i børnehaven forståelse for, at det er vigtigt at passe på hinanden og kunne hjælpe, hvis en kammerat kommer til skade.

På kurset sætter vi førstehjælpen i børnehøjde, igennem leg, og sjove opgaver. Børnene lære bl.a. at foretage et alarmopkald, hvor instruktøren agerer alarmcentral, at lægge sine kammerater i Stabilt sideleje, og lægge en forbinding og rense et lille sår m.m.

Der udleveres et flot kursusbevis og en lille førstehjælpstaske til de børn der deltager på kurset.

 

Populær

3 timer + pauser

Kr. 3.000 / pr. hold.

Førstehjælp for 0. - 3. klassetrin

FHJ-017
Formålet med kurset er at give børnene i børnehaven forståelse for, at det er vigtigt at passe på hinanden og kunne hjælpe, hvis en kammerat kommer til skade.

Mange års erfaring fra bl.a. Norge og Sverige viser at indførslen af førstehjælp hos de små, allerede i børnehaven og de mindste klassetrin er med til at forebygge mobning i skolen.

Uddannelsen indeholder bl.a. Alarmering, hvor instruktøren agerer alarmcentral, Stabilt sideleje, Forebyggelse, førstehjælpens hovedpunkter, småskader og forbindinger.

Der uddeles et kursusbevis samt en lille førstehjælpstaske til alle eleverne som deltager aktivt i undervisningen.

4 timer + pauser.

Kr. 4.500 / pr. hold.

Førstehjælp for 4. - 6. klassetrin

FHJ-018
Førstehjælpsundervisningen i skolerne er fastsat i undervisningsloven. Førstehjælpsundervisningen har længe været obligatorisk i skolerne i bl.a. Norge og Sverige, og har vist sig at udvikle eleverne på en positiv måde, og undersøgelser viser at dette samtidigt er med til at reducere mobning blandt eleverne i skolen.

Uddannelsen indeholder bl.a. stabilt sideleje, alarmering, anlægge forbindinger, førstehjælp til knoglebrud, forstuvninger, samt førstehjælp til mindre skader og sygdomme.

Kurset følger de retningslinjer og anbefalinger der udgives af The European Resuscitation Council (ERC) og Dansk Førstehjælpsråd (DFR), men er IKKE et standard kursus fra Dansk Førstehjælpsråd (DFR).

Der uddeles et kursusbevis  til alle eleverne som deltager aktivt i undervisningen.

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: