Samaritter

Et førstehjælpsberedskab på højeste niveau

FIRSTaid-REDliv er en eftertragtet udbyder af  samaritter til de fleste typer arrangementer og vores samaritterer er uddannede i at yde den bedste førstehjælp.

Vores samarittere er opdelt i 2 kategorier.
“FØRSTEHJÆLPER” (Samaritter)
“SKADESTEDSBEHANDLER” (Gruppe samarit / Medic)”

De “almindelige” samaritter har en meget grundig førstehjælpsuddannelse suppleret med vores egen præhospitale og sundhedsfaglige uddannelse i FIRSTaid-REDliv.
Derudover har vi en “Gruppe samaritter / Medic med præhospital / sundhedsfaglig baggrund i deres ”civile” liv, som har fået en særlig efteruddannelse i FIRSTaid-REDliv, så de er i stand til at kalde sig Skadestedsbehandlere. Begge kategorier yder den bedste behandling. Ud over dette har vi sygeplejersker, som hyres ind til skræddersyede arrangementer og events.

Vores forstehjælpsberedskab,  kan dække kundernes krav til hjælp og sikkerhed helt fra at trøste og sætte plaster på en vabel og til at yde behandlinger i akutte livreddende situationer.

Gennem hele vores arbejde tilstræber vi, at både uddannelse og materiel til vores samaritter altid er tidssvarende og har det bedst opnåelige niveau.
Vores sundhedsfaglige gruppe, bestående af Sygehjælpere, Sygdomsbehandlere, Social og Sundhedshjælpere/ – assistenter, sygeplejersker.
Samtidigt arbejder vores instruktører og sundhedsfaglige gruppe løbende på at udvikle og forbedre de samaritternes undervisning.
Derudover gennemgår vores samaritter løbende efteruddannelse og evaluering af kompetencer.

Skal du arrangere et idrætsstævne, en festival, et cykelløb, en skolefest eller andre events, hvor mange mennesker er samlet, er det en rigtig god ide at sørge for et uddannet samaritterteam, der sørger for at yde den nødvendige førstehjælp, hvis uheldet er ude.

Desværre er der fortsat mange arrangører der “spare” på førstehjælpsberedskabet, og når uheldet så sker, er det desvære forsent.

Når førstehjælpen ved et arrangement skal varetages kræver det tillid.
Bemanding skal være uddannet til at vide, hvordan man skal forholde sig ved alle typer tilskadekomster.

FIRSTaid-REDliv tager ansvar når, der skal sikres en hurtig og effektiv førstehjælp, uanset om det er små vabler eller advanceret genoplivning med ilt og hjertestarter.

Professionelle førstehjælpere, skadestedsbehandlere og sygeplejersker står klar til at påtage sig opgaven ved events og arrangementer, hvor mange mennesker er samlet for at yde kvalificeret førstehjælp til dem, der måtte være uheldige at komme til skade.

Vi står også klar til at varetage førstehjælpen ved dit arrangement.

Vi garanterer:
* Altid synlige og veluddannede samaritterer.
* Fokus på den tilskadekomne.
* Effektiv korrekt behandling.
* Stor sikkerhed.
* Konkurrencedygtige priser.

Hvordan bestiller jeg?
Du kan ringe til os på telefon +45 20713165 eller ved at sende en mail til info@firstaid-redliv.dk med beskrivelse af dit arrangement. – Du kan også benytte vores bestillingsformular her

Vagtlederen vurderer arrangementet (størrelse, risici, faciliteter) og giver et tilbud.
Herefter underskriver I en vagtrekvisition og samaritterne vil være tilstede ved dit arrangement.

Du kan også klikke på linket i menuen til venstre.
Her kan du bl.a. udfylde en bestilling på et førstehjælpsberedskab eller få mere information.
Du kan også se mere om vores uddannelser her.

Hvad koster det?
Det er ikke muligt at give en fast pris, da det kommer an på arrangementets størrelse, risici, faciliteter og antal mennesker samlet.
En stor festival koster f.eks. mere end et håndboldstævne.
Priser på transport,  specielt materialeforbrug og antal af nødvendige samarittere kan variere.

Anbefalet af fagfolk
Vi  deltager aktivt i førstehjælpsvagter over hele landet, og er anbefalet af flere læger og sygeplejersker, grundet vores kvalitet og kompetencer og høje standarder.

Kontakt os for tilbud! – Det er billigere end du tror!

Bestil en samarittervagt