Samarittervagt

Proffesionelt sundhedsfagligt førstehjælpsberedskab anbefalet af fagfolk.

Samarittere til alle typer arrangementer           

FIRSTaid-REDliv’s samarittere er klar til at yde den nødvendige førstehjælp når uheldet er ude ved rigtig mange små og store arrangementer, der gennemføres i forbindelse med fritids- og kulturarrangementer, f.eks. koncerter, festivals, sports- og motorstævner.
Ved sådanne aktiviteter er der ofte også et stort antal af aktører og publikum, og hvor der er mange mennesker samlet, er det uundgåeligt, at der sker mindre eller større skader, som hurtigt kan gøre, at arrangementet bliver en fiasko eller helt må lukke. Det er jo altid meget vigtigt for arrangørerne, at arrangementet bliver en succes, for de færreste arrangører kan klare at få dårlig omtale i medierne.
Som arrangør har man derfor et stort overordnet sikkerhedsmæssigt ansvar, ikke blot over for aktørerne, men også over for gæster og publikum. Dette betyder derfor også et ansvar for, at der er et professionelt og kvalificeret førstehjælpsberedskab.


FIRSTaid-REDliv samaritter er professionelle “frivillige”, der er uddannede i at yde den bedste førstehjælp.
Vores Samaritterteams består af Proffesionelle Førstehjælpere (Samarittere) samt Skadestedsbehandlere (Samarittere med sundhedsfagligbaggrund), Sygeplejersker m.m.
Vores Samaritterteams sikrer, at alle deltagere og gæster til dit arrangement har adgang til hurtig og effektiv førstehjælp – lige fra behandling af vabler til forbinding af en forstuvet ankel, standsning af livstruende blødninger, brug af immobiliseringsudstyr til at sikre patienten og til brug af avanceret genoplivningsudstyr ved hjertestop.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – gør du?

Vi garanterer.

Vores mandskaber ved hvad der forventes, og alle sætter en ære i at levere den bedst mulige behandling ved tilskadekomster, uanset om det blot er en splint i fingeren, eller en større ulykke med mange alvorlige tilskadekomster.
Derfor kan vi også med hånden på hjertet garanterer:

Altid synlige og veluddannede Samarittere

Vores Samarittere opdateres hvert år, og har en grundig uddannelse i førstehjælp på et meget højt niveau, og følger de prehospitale procedure. Dette giver den bedste behandling ved tilskadekomster. Samtidig er vi altid synlige på pladsen. Dette giver den bedste tryghed for både aktører og gæster.

Fokus på den tilskadekomne

Vores primære opgave er at behandle de skader, der evt. måtte opstå ved arrangementet. Vores Samarittere har altid fokus på den tilskadekomne, og behandlingen gives udfra hvad der er bedst for den tilskadekomne. -Både under healingsforløbet, genoptræningsforløbet, og forebyggelse så skaden ikke genopstår.

Effektiv og korrekt behandling

Vi giver altid den bedste behandling. Vi har mange års erfaring med behandling af tilskadekomster. Disse erfaringer stammer både fra forsvaret, og fra det civile sundhedsvæsen. Du kan derfor være sikker på at vi er grundige, effektive og vi går ikke på kompromis med behandlingen.

Højt fagligt niveau

Vores Samarittere gennemgår en meget grundig førstehjælps-uddannelse, suppleret med vores egen sundhedsfaglige uddannelse i FIRSTaid-REDliv.
Derudover har vores Skadestedsbehandlere en sundhedsfaglig uddannelse (f.eks. Sygehjælper, SSH/SSA, sygdomsbehandler, fysioterapeut e.l.) fra foresvaret eller sundhedsvæsnet.
Hvert år opdateres vores Samarittere og skal bestå en prøve, for at kunne være aktiv i vores beredskab.
Dette sikre et højt faglig niveau.

Bestil Samarittervagt

Skal du arrangere et fodboldstævne, en festival, en koncert eller andre events, hvor mange mennesker er samlet, kan du bestille samaritter, der sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude.
Sørg for at være bestille i god tid, for at vi har bemulighed for at hjælpe dig.
Hvis du akut mangler samaritter til et arrangement, beder vi dig ringe os først.

Bestil her
Hvordan gør jeg?

For at bestille en Samarittervagt, beder vi dig udfylde bestillingsformularen. Du finder formularen ved at trykke på knappen “Bestil her”.
Det er også en god ide at læse vores “betingelser for rekviranter” før du bestiller vagten.
Hvis du hart brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Hvilken typer arrangementer kan dækker i?

Vi dækker de fleste typer arrangementer som f.eks. Festivals, kræmmermarkeder, sportsstævner, dyreskuer, cykkelløb, triatlons m.m.
Vi har dog ikke ikke ambulancer, helikoptere eller redningsbåde.

Hvad koster det?

Vi opererer efter vejledende priser.
En stor festival koster mere end et lille fodboldstævne.
Lokale forskelle gør også at priser på transport, materialeforbrug kan variere.
Det er derfor ikke muligt at give en fast pris, da det kommer an på arrangementets størrelse og karrakter.
Kontakt os gerne for at høre mere vedr. priser.

Dækker i hele landet?

Ja, det gør vi. Vi holder til i Slagelse men påtager os vagter i hele landet. Der vil dog komme kørsel og evt bro- og færgeafgift i tillæg til prisen.
Selv om vi holder til i på Sjælland, vælger mange af vore kunder os selv om arrangementet foregår i resten af landet.
Hvis du hart brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp?

Ring til kundeservice
Telefon +45 20713165
Bedst hverdage: kl. 10:00 – 18:00
Weekend kl. 10:00 – 16:30

Send os en mail
Hvad kan vi?

Det er vigtigt at have det rigtige samaritterberedskab til opgaven. Her kan du læse om vores uddannelsesniveauer.
Så vurdere du selv om vi er den rette til opgaven.

Se mere
Bliv Samarit

Har du drømmen, og har du hvad der skal til for at blive samarit hos os? 

Vi mangler løbende flere gode Samarittere.

Bliv Samarit