Kontakt os

(+45) 20713165

Find os på de socialemedier:

Et sundhedsfagligt førstehjælpsberedskab anbefalet af fagfolk.

Samarittere til alle typer arrangementer

FIRSTaid-REDliv’s samarittere er klar til at yde den nødvendige førstehjælp til både små og store arrangementer, der gennemføres i forbindelse med fritids- og kulturarrangementer, f.eks. koncerter, festivals, sports- og motorstævner.

Ved sådanne aktiviteter er der ofte også et stort antal af aktører og publikum, og hvor der er mange mennesker samlet, er det uundgåeligt, at der sker mindre eller større skader, som hurtigt kan gøre, at arrangementet bliver en fiasko eller helt må lukke. Det er jo altid meget vigtigt for arrangørerne, at arrangementet bliver en succes, for de færreste arrangører kan klare at få dårlig omtale i medierne.

Som arrangør har man et stort overordnet sikkerhedsmæssigt ansvar, ikke blot over for aktørerne, men også over for gæster og publikum. Dette betyder derfor også et ansvar for, at der er et professionelt og kvalificeret førstehjælps-beredskab.

FIRSTaid-REDliv samaritter er professionelle “frivillige”, der er uddannede i at yde den bedste førstehjælp.
Vores Samaritterteams består af Proffesionelle Førstehjælpere (Samarittere) samt Skadestedsbehandlere (Samarittere med sundhedsfagligbaggrund), Sygeplejersker m.m.
Vores Samaritterteams sikrer, at alle deltagere og gæster til dit arrangement har adgang til hurtig og effektiv førstehjælp – lige fra behandling af vabler til forbinding af en forstuvet ankel, standsning af livstruende blødninger, brug af immobiliseringsudstyr til at sikre patienten og til brug af avanceret genoplivningsudstyr ved hjertestop.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – gør du?

Vi garanterer

Vores mandskaber ved hvad der forventes, og alle sætter en ære i at levere den bedst mulige behandling ved tilskadekomster, uanset om det blot er en splint i fingeren, eller en større ulykke med mange alvorlige tilskadekomster.
Derfor kan vi også med hånden på hjertet garanterer

Altid synlige og veluddannede Samarittere

Vores Samarittere opdateres hvert år, og har en grundig uddannelse i førstehjælp på et meget højt niveau, og følger de prehospitale procedure. Dette giver den bedste behandling ved tilskadekomster. Samtidig er vi altid synlige på pladsen. Dette giver den bedste tryghed for både aktører og gæster.

Fokus på den tilskadekomne

Vores primære opgave er at behandle de skader, der evt. måtte opstå ved arrangementet. Vores Samarittere har altid fokus på den tilskadekomne, og behandlingen gives udfra hvad der er bedst for den tilskadekomne. - Både under healingsforløbet, genoptræningsforløbet, og forebyggelse så skaden ikke genopstår. Dette er vi kendt for, og dette giver en utrolig høj tryghed for gæster og aktørerne. Vi har ofte besøgende der fortæller os at de er glade for at det er os der dækker vagten.

Effektiv og korrekt behandling

Vi giver altid den bedste behandling, og vi har mange års erfaring med behandling af tilskadekomster. Disse erfaringer stammer både fra forsvaret, og fra det civile sundhedsvæsen. Du kan derfor være sikker på at vi er grundige, effektive og vi går ikke på kompromis med behandlingen.

Højt fagligt niveau

Vores Samarittere gennemgår en meget grundig førstehjælpsuddannelse, suppleret med vores egen sundhedsfaglige uddannelse i FIRSTaid-REDliv. Derudover har vores Skadestedsbehandlere en sundhedsfaglig uddannelse (f.eks. Sygehjælper, SSH/SSA, sygdomsbehandler, fysioterapeut e.l.) fra foresvaret eller sundhedsvæsnet.
Hvert år opdateres vores Samarittere og skal bestå en prøve, for at kunne være aktiv i vores beredskab. - Dette er med til at sikre et højt faglig niveau.

Bestil Samaritter
Har du brug for hjælp?

Skal du arrangere et fodboldstævne, en festival, en koncert eller andre events, hvor mange mennesker er samlet, kan du bestille samaritter, der sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude.
Sørg for at være bestille i god tid, for at vi har bemulighed for at hjælpe dig.
Hvis du akut mangler Samarittere til et arrangement, beder vi dig ringe os først.

For at bestille en Samarittervagt, beder vi dig udfylde bestillingsformularen. Du finder formularen ved at trykke på knappen “Bestil her”.
Det er også en god ide at læse vores “betingelser for rekviranter” før du bestiller vagten.
Hvis du hart brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Vi dækker de fleste typer arrangementer som f.eks. Festivals, kræmmermarkeder, sportsstævner, dyreskuer, cykkelløb, triatlons m.m.

Vi har dog ikke ikke ambulancer, helikoptere eller redningsbåde.

Vi dækker hele landet.
De første 50 km. er inkl. i prisen.
Kørsel ud over 50 km., samt evt. parkering-, bro- / færgeafgift kommer i tillæg til prisen. – Kontakt os for tilbud.
På vagter over flere dages varighed, kommer evt. tillæg for overnatning.

Vi opererer efter vejledende priser.
En stor festival koster mere end et lille fodboldstævne.
Lokale forskelle gør også at priser på transport, kan variere.
Det normale forbrug er inkl. i prisen, men der kan forekomme behandlinger hvor det kan være nødvendigt med brug af speciele salver, specielplastre, eller andet specielmateriale, som ikke er inkluderet i prisen. – Vi gør naturligvis hvad vi kan for at holde udgifterne nede.
Det er derfor ikke muligt at give en fast pris, da det kommer an på arrangementets størrelse og karrakter.
Kontakt os gerne for at høre mere vedr. priser.

Referencer

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger, og de sidste 10% har vi fået ved et tilfælde​.
Herunder finder du et lille udvalg af vores tilfredse kunder.

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, så kontakt os!
Vi lover at vende tilbage inden for 24 timer i hverdagene.
Haster det, så står vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 20713165

Relaterede billeder: