Bliv Samarit

GÅR DU MED DRØMMEN OG HAR DU VILJEN?

Så bliv Samarit
Det giver mening og redder liv.

Kunne du tænke dig at blive en del af et eftertraktet team af professionelle Samarittere, hvor vi vægter et højt fagligt niveau og et godt kammeratskab?

Der kræves ingen særlige forkundskaber, når du begynder. Arbejdet kan være hårdt både fysisk og psykisk, men vi sørger for en grundig førstehjælpsuddannelse, så du er klædt på til at løse alle opgaver.

Vi tilbyder:
En spændende fritidsbeskæftigelse.
Fleksibelt arbejde, du bestemmer næsten selv, hvor mange timer du vil ligge i arbejdet.
Et bedre CV, som kan hjælpe dig i din jobsøgning.
Honorar for de vagter du deltager på.
Et stærkt fællesskab og få mange store oplevelser.
En kompencegivende uddannelse der betyder noget.

Ansøg nu

Har du hvad der skal til?                                                                            

Som samarit eller skadestedsbehandler har du vagter ved fx. sportsstævner, koncerter, festivaler og firmaarrangementer. Her sørger du for en hurtig og grundig førstehjælpsindsats sammen med dine kollegaer, hvis ulykken skulle ske. Fra fjernelse af splinter, et lille plaster på et sår på et sår, behandling af en forstuvet ankel til brug af avanceret genoplivningsudstyr og hjertestarter ved hjertestop. Eller behandling af et tilskadekommet dyr.

– Kort sagt – Din indsats afhjælper skader og redder liv.

Vores beredskab består af dygtige og kompetente folk, med en sundhedsfaglig baggrund, samt dygtige førstehjælpere som alle er uddannet og arbejder efter PHTLS principperne.
At være Samarit i FIRSTaid-REDliv er – ud over det at hjælpe andre – en fritidsbeskæftigelse med et sjovt og godt kammeratskab, hvor man som førstehjælper bliver en del af et eftertragtet førstehjælpsberedskab.

Som samarit hos FIRSTaid-REDliv får du en grundig uddannelse så bliver istand til at håndtere de skader og ulykker, som man risikerer at komme ud for ved arrangementer af enhver art.

Uddannelsen indeholder b.la. træning i vurdering og håndtering af akutte sygdomme og alvorlige traumer, samt træning i at håndtere alle slags småskader, som uden at være direkte livstruende, alligevel kan være til ulempe for den tilskadekomne. Igennem din uddannelse vil du få styr på førstehjælpens teorier, som du ved hjælp af øvelser og praktisk vagterfaring, kan videreudvikle og dermed bruge i vagten, på skadestedet og privat.

I dit arbejde som samarit er det vigtigt at være rolig, at have overblik over situationen, ligesom du gerne må udstråle professionalisme og selvsikkerhed i din behandling og fremtræden, da dette giver de tilskadekomne og tilskuerne til en ulykke tillid til, at alt er under kontrol.

Det er naturligvis klart, at de første vagter og dine første patienter kan virke forvirrende og måske også uoverskuelige. Når du får lov at øve dig på behandlingsprincipper, får lov at behandle tilskadekomne og lærer vores udstyr at kende, vil du også opnå de fornødne færdigheder, til at håndtere det du kan komme ud for, når du er på vagt.

Det er vigtigt at en samarit kan samarbejde og kommunikere med sine kolleger, og i særdeleshed er fagligt dygtig, da dette er grundlaget for enhver succesfuld behandling. – Hvis du er i tvivl om noget, er du aldrig alene og kan altid spørge andre til råds.

Kan jeg blive samarit?

Som udgangspunkt kan alle blive samarit hos os.
For at blive samarit hos FIRSTaid-REDliv skal du som minimum opfylde flg:
– Du er fyldt 18 år.
– Du har tilfredsstillende
  straffeattest.
– Du kan fremvise en 
   børneattest uden anmærk-
   ninger.
– Du er punktlig, fleksibel og 
  professionel i dit arbejde.
– Du er ansvarsbevidst.

Koster det noget?

Din uddannelse som Samarit hos os er gratis for dig.

Tilgengæld kræver vi at du er aktiv og deltager på de kurser og uddannelser, der er nødvendige for at du kan opfylde kravet for at indgå i vores beredskab.

Efter endt basisuddannelse vil du modtage en uniform som du skal bruge på vagterne.
Uniformen betaler vi, og den skal afleveres igen, hvis du vælger at stoppe.

Hvorlang tid skal jeg bruge på det?

Engagement tager tid, men du bestemmer i grunden selv, hvor meget tid du vil investere.
Da det er en omkostningsrig uddannelse vi giver dig, har vi dog krav om at du som minimum deltager på 3 vagter årligt, samt årlige opdateringskurser.
En vagt kan vare fra få timer til hele weekender.
Udover dine samaritervagter, må du forvente at bruge tid på træner du med de andre samaritter fra FIRSTaid-REDliv, så du hele tiden er opdateret og kan yde dit bedste.

Hvordan foregår uddannelsen?

Når du starter op på din uddannelse starter du som Aspirant. Eftersom FIRSTaid-REDliv betaler for din uddannelse, er der krav om at du har vist interesse ved at have deltaget på minimum 3 vagter som aspirant, før du kommer på kursus. Samtidigt binder du dig for en periode på min. 3 år som samarit.

I løbet af din aspirant tid, vil den behandlingsansvarlige vurdere hvorvidt du er klar til at komme på uddannelse som Samarit.

Læs om uddannelsen her.
Bliv Samarit

Har du lyst at blive samarit hos os, skal du udfylde ansøgningsskemaet.

Så vil du høre fra os inden for kort tid.

Udfyld ansøgningsskema her
Læs om uddannelsen

Her kan du læse om uddannelsen og kravet for at indgå i vores eftertraktet beredskab.

Læs mere.
Har du brug for hjælp?

Ring til kundeservice
Telefon +45 20713165

Bedst hverdage: kl. 10:00 – 18:00
Weekend kl. 10:00 – 16:30
Eller send os en mail.

Kontakt os